Forum Despre articol: LINE-X, cea mai bună franciză pentru accesorizarea mașinii 125

MARIANA 14.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

E formidabla ideea cu invelisurile de protectie pentru orice inceput mai ales daca inceoutul porneste de la zero

MATEI 14.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Mie imi surade ideea cu personalizarea autovehicolului...un stomatolog isi poate monta pe capota un masilar mai greu cu genicologii

diana 14.08.2013 *.5-13-88-9.residential.rdsnet.ro

A-ti accesoriza masina mi se pare de un real folos...eu mi as pune o poza cu copii si jucarii...

gabryelo1 28.08.2013 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

Pentru a te face mai cunoscut pe piata, sa-ti accesorizezi masina mi se pare o idee foarte buna de promovare a afacerii tale...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.