Forum Despre articol: Franciza care-ți găsește un loc de muncă 119

MIA 16.09.2013 *.193.230.193.34

Un articol care mi-au stors lacrimi desi este luni si am incercat sa fiu tare sa nu plang toata saptamana...

MATEI 16.09.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Un subiect de actualitate dar tratat cu mare superficialitate de autoritatile romane.Ideal ar fi un loc de munca alaturi de cei dragi.Nicaieri nu mai gasesti sa zicem dupa un film turnat in timpul comunistilor \"Iarba verde de acasa...\"cu maestrul Florin Zamfirescu

STEFAN 03.10.2013 *.193.230.193.34

Statistici care te pun pe ganduri...cred ca cifrele sunt mult mai mari...De curiozitate oare care este numarul strainilor care lucreaza in Romania?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.