Forum Despre articol: Comercianții au de unde alege 91

VICTOR 03.10.2013 *.193.230.193.34

Lupul isi schimba parul dar naravul - BA.Avem de unde alege slava Domnului...BANI SA FIE

Valentin 03.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Alegem si stim sa alegem dar nu avem cu ce achita...niste unitati de impartit locuri de munca nu ar strica...

Maria 04.10.2013 *.193.230.193.34

Si consumatorii sunt in dilema...cred ca este mai rau cand este oferta mai mare decat cererea...normal ar fi sa apara si facilitatile tot in numar mare,dar putin sunt adevarati,ma refer la comercianti -stau cu marfa invechita,deteriorata decat sa-i reduca pretul si asigurea reinoirea stocului...

DIANA 09.10.2013 *.5-13-91-187.residential.rdsnet.ro

intr-adevar  comerciantii au de unde alege dar daca au cu ce....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.