Forum Despre articol: Direcția Carrefour? Moldova 91

MIA 11.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

In dulcele targ al Iasului s -a deschis al 71-lea Market Carrefour care va fi vizitat si de pelerinii care intai se roaga la moastele Cuvioasei Paraschiva.

MATEI 12.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Un pret cu minim 2o % la suta mai mic este preferabil mi ales ca la noi se aplica cu 2o % minim mai mare la produsele din stoc de ani buni....

maria diana 16.10.2013 *.5-13-88-104.residential.rdsnet.ro

20% reducere...e super...Carrefour se respecta..

MISU 17.10.2013 *.193.230.193.34

Am fost la Moinesti,candva orasul petrolistilor acum un oras in care un doctor inimos si -a deschis propriul cabinet cu aparatura medicala de ultima generatie...dar am deviat de la subiect,va recomand supermarketul care este de nota 100

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.