Forum Despre articol: Polonezii vor să-i încalțe pe români 70

MARIANA 24.10.2013 *.193.230.193.34

Zlotul la jumatatea leului...O informatie de savurat la cafeaua de dimineata.Foarte frumosi pantofii desi cam inalti pentru varsta mea...

Elena 24.10.2013 *.86-107-101-54.accessmedia.ro

În povestea ”Pantofiorii roșii”, scrisă de Hans Christian Andersen, Karen poartă o pereche de pantofiori roșii la ceremonia de confirmare (de ungere cu ulei sfințit). Fetița ignoră inclusiv predica ținută de preot în biserică, iar pedeapsa pe care o primește este cruntă: când începe să danseze, nu reușește să se mai oprească.

”Speriată atunci, copila vru să-și arunce pantofiorii, dar nu și-i mai putu scoate din picioare; își lepădă ciorapii, dar pantofiorii tot strânși pe picior au rămas, iar ea a continuat să danseze: pe câmpii și pajiști, în bătaia ploii și sub razele soarelui, zi și noapte, dar cel mai rău era noaptea...dansa, dansa, nu se putea opri și dansa în bezna nopții. Pantofii au purtat-o printre spini și miriști și fetița se umplu de răni sângerânde”.

Singura cale prin care fetița scapă de pantofiori este amputarea picioarelor. Când trece prin fața casei unui călău, acesta ”îi taie picioarele încălțate cu pantofiorii roșii, dar ei continuă să danseze cu picioarele înăuntru, îndreptându-se peste câmpuri, spre pădurea neagră”.

MIA 24.10.2013 *.193.230.193.34

Daca ar fi participat la DANSEZ PENTRU TINE s-ar fi scos...ce ar fi mai comentat atunci Mihai Petre sau Elvira (si ea tot poloneza)

diana 25.10.2013 *.5-13-91-200.residential.rdsnet.ro

Biata Karen...nu vreau incaltaminte poloneza..sunt superstitioasa...

VASILE 12.11.2013 *.193.230.193.34

Fie astfel de pantofi pentru polonezi

Login 12.12.2013 *.109.96.160.238

incaltaminte frumosa, moderna, menegerul Alexandru din Promenada da dovada de  profesionalism de inalta clasa, FELICITARI, un mare castig pt aceasta firma!

Login 12.12.2013 *.109.96.160.238

menegerul acestui magazin , Alexandru Sindroiu desi foarte tanar, are ambilitati manageriale care il recomanda pentru o frumoasa cariera de marketing. FELICITARI firmei KAZAR si sper sa stie sa-l pastreze si sa-l motiveze pt loialitate !!! o clienta multumita

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.