Forum Despre articol: Tinerii deschid service-uri auto cu bani de la stat 119

MIA 06.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Imi place Ducadam,este unul din cei mai mari portari pe care i-a avut Steaua...cum a aparat el unsprezece metri la Sevilla si nu odata ci de patru ori...eheei ce vremuri...HAI STEAUA !

RARES 06.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Cand iti recomanda DUCADAM  ceva...are perfecta dreptate stiind ca a fost un mare portar si de origine nemteasca...

Login 08.11.2013 *.82-137-8-234.rdsnet.ro

Bine ca mai ajuta si statul pe tinerii cu potential intelectual ridicat care vor si ei sa traiasca..

CLAUDIU 14.11.2013 *.193.230.193.34

Tot s-a vorbit de criza dar numarul autovehicolelor este din ce in ce mai mare...ne lipsesc autostrazile si de aici un lant intreg de nemultumiri,nervi,accidente si cel mai grav pierderi de vieti omenesti .

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.