Forum Despre articol: Un an de Ploiești Shopping City în cifre 125

Maryon 18.11.2013 *.193.230.193.34

Pentru ca s-au construit hoteluri si s-a urmarit ce este la indemana,castig imediat,s-au omis ce atrage turistii cel mai mult,petrecerea timpului liber cat mai placut...si se pare ca in aceasta directie s-a cam dat gres

MIA 19.11.2013 *.5-13-86-161.residential.rdsnet.ro

Negresit ,specificul fiecarei regiuni are un farmec aparte,procentajul de 4% este mult prea mic...nu stim sa ne valorificam resursele si avem numai de pierdut

DIANA 22.11.2013 *.82-137-14-101.rdsnet.ro

La Shopping cui nu i place sa mearga?chiar daca n-ai f multi bani adori macar sa casti gura..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.