Forum Despre articol: Lemet a deschis cel mai mare magazin din Capitală 125

Mariana 20.11.2013 *.193.230.193.34

In Bucuresti numarul populatiei creste,oamenii se stabilesc acolo unde gasesc un loc de munca in timp ce provincia dispare incet dar sigur...

VALY 21.11.2013 *.5-13-86-161.residential.rdsnet.ro

S-au taiat padurile in prostie...trec camioanele cu busteni randuri ,randuri cu

 destinatie in afara granitelor,ne miram de alunecarile de teren...si mai nou au inceput sa distruga pana si parcurile ...ce lasam generatiilor viitoare?

DIANA 22.11.2013 *.82-137-14-101.rdsnet.ro

Stiu ca mobila Lemet e de calitate..dar pana ajung eu in capitala....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.