Forum Despre articol: Magazinele Vodafone pot fi preluate în franciză 119

CIPRIAN 04.12.2013 *.5-13-86-161.residential.rdsnet.ro

Pe strada ,in parc,in autobuz,tramvai,acasa,restaurant...pretutindeni vezi oameni cu telefonul la ureche...ce mai [principalul mijloc de comunicare

MIA 05.12.2013 *.193.230.193.34

Magazinele Vodafone sunt mai accesibile,prin ele iti poti achita si alte facturi de utilitati daca tot ai mers sa-ti achiti telefonul,iti acceseaza automat o promotie si in ziua scadentei te lasa pana la sfarsitul ei sa mai vorbesti pe cand la orange iti ia creditul la ora 4 dimineata ca si cum atunci vezi Doamne te apuci sa-ti utilizezi cartela, iar daca nu accesezi promotia de trezesti ca in 2 - 3 zile ti-ai topit caretela. Tot la orange te avertizeaza ca asa vor muschii lor ca doar ai uita si iti mai cumperi o cartela ca ti ai terminat creditul...mie mi se intampla in fiecare luna

DIANA 13.12.2013 *.82-137-14-15.rdsnet.ro

EU NU PREA VB LA TEL....:p

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.