Forum Despre articol: Cele mai noi francize Carrefour: Wine&Co și Iceberg 91

MARIANA 11.12.2013 *.193.230.193.34

Se plang comerciantii ca vanzarile sunt mici dar au si un program cand cei care muncesc sunt la program,nu mai spun de duminica cand umbli ca nebunul pe la farmacii pentru un calmant si programul \"LIBER\" este cel mai la indemana...

ION 11.12.2013 *.5-13-87-176.residential.rdsnet.ro

Un program pentru toate varstele si o gama variata de produse inca atrag consumatorii

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.