Forum Despre articol: Noi proiecte pentru Cora România 91

MARA 17.01.2014 *.193.230.193.34

Daca ar fi sa ne luam dupa statistici numarul romanilor care locuiesc pe meleagurile miorotice este mai mic dar se pare ca cei ramasi consuma mai mult.

VICTOR 17.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Poate avem turisti mai multi,turistii nostri care se intorc sa la treaca dorul de "acasa"...au plecat si ne pleaca multi romani

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.