Forum Despre articol: Starbucks pregătește suprize clienților 125

MIA 30.01.2014 *.193.230.193.34

Vor fi cu siguranta cautate daca vor prepara mancaruri care necesita mai mult timp de preparare;sarmalute,rata pe varza,carnati...si nu mai enumar ca mi se face foame

RAZVAN 30.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Surprizele plac tuturor mai ales daca sunt placute...si faptul ca se cauta tot timpul ceva nou si nu la voia intamplarii iar este de apreciat.Le dorim mari  impliniri...

DIANA 31.01.2014 *.82-137-8-58.rdsnet.ro

daca e vorba de mancare...sigur e o surpriza...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.