Forum Despre articol: Retailerul danez de mobilier JYSK se extinde în România 125

IANIS 08.02.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Numai sa fie o crestere reala si poate sa fie continua pentru ca se poarta de prea multi ani declinul

MARA 10.02.2014 *.193.230.193.34

Am fost in MARE CRIZA dar au aparut vile si palate ca ciupercile dupa ploaie ,si normal ca nu sunt "goale".Noi care nu am muncit sa meritam un confort de asa un rang ne imaginam...si ramanem cu imaginatia

DIANA 10.02.2014 *.82-137-10-32.rdsnet.ro

Chiar ramanem cu imaginatia!!Muncesti o viata intreaga si nu-ti permiti mare lucru dar supravietuim...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.