Forum Despre articol: Dacă vrei să deschizi o franciză, discută cu un francizat 125

MIA 10.02.2014 *.193.230.193.34

Am citit fiecare cuvant si mi-a placut,daca mai spunea ceva as fi ascultat la fel.Mi-a placut istoricul familiei Hausman care si-a castigat identitatea,procedurile de pregatire a unei bune cafele si mi-a lasat gura apa...Meritul este al autorului dar si al itervievatului,FELICITARI

DIANA 10.02.2014 *.82-137-10-32.rdsnet.ro

Si mie mi-a placut artcolul!!!Cred ca e o reala placere sa discuti cu un francizat atat de bine pregatit!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.