Forum Despre articol: Cu câte flori se face primăvară? 125

MIA 11.02.2014 *.193.230.193.34

Cvadruplat...transformate in procente ,adica ...stau prost cu matematica...adica e de BINE ...suntem romantici si frumosi si la propriu si la figurat,ce mai sunt mandra de romanasii mei

DIANA 11.02.2014 *.82-137-15-55.rdsnet.ro

Cu multe  flori se face primavara:ghiocei,toporasi, lalele etc..Florile sunt superbe primavara,parca cele mai frumoase..

IULIAN 11.02.2014 *.5-13-85-105.residential.rdsnet.ro

Adrian Paunescu spunea ca orice roman are datoria de a vizita si a se inchina la mormantul lui Iancu.Imi permit sa adaug ca nu trebuie sa uite floarea pe care s-o aseze pe mormant

Rares 11.04.2014 *.5-13-100-174.residential.rdsnet.ro

89

Cert este ca nu se face primavara cu o floare...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.