Forum Despre articol: Subway renunță la un ingredient din compoziția sandvișurilor 115

Mia 20.02.2014 *.193.230.193.34

233
Astazi am reusit sa intru si eu sa comentez si sunt foarte mandra de reusita.Mi-am exprimat in zeci de feluri admiratia pentru Subway dar nu am reusit sa le trimit. Cu gandul ca am fost prea dura in comentarii am lasat-o mai moale dar esec total.Unde ramasesem?Numai gandul ca se gandesc la sanatatea noastra o sa avem o viata lunga impreuna si...Doamne ajuta!

Iulian 20.02.2014 *.5-13-97-160.residential.rdsnet.ro

192

De ce sa folosesti aditivi de innalbire cand o paine rumenita sau prajita care gadila narile cu mirosul o inlocuieste fara probleme.Este stiut faptul ca termenele de valabilitate sunt direct proportionale cu numarul si cantitatile de conservanti folosite,cu alte cuvinte se cauta prospaturile

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Bine ca renunta la ingredientul nociv dar intrebarea e cati s-au imbolnavit?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.