Forum Despre articol: Franciza a crescut veniturile Burger King 114

Iulian 21.02.2014 *.5-13-97-160.residential.rdsnet.ro

192
Tot timpul intr-o afacere trebuie sa vii cu noutati si daca nu stii sa le faci cunoscute sansele pofitului se diminueaza In Romania nu se investeste sau se investeste foarte putin

Rares 22.02.2014 *.5-13-97-160.residential.rdsnet.ro

89

A iesit de pe piata romanasca pentru ca la noi asta se urmareste : sa nu mearga nimic tineretul care ar mai ridica ceva pretentii sa plece iar cei batrani Dumnezeu cu mila

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Bine ca le-au crescut profiturile..Pacat ca la noi in tara o ducem asa cum e ducem...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.