Forum Despre articol: ”Când spun 8 Martie cu siguranță mă gândesc la Ziua Mamei” 119

Iulian 04.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

192
Sa te bucuri de fiecare zi mai buna sau mai putin buna,dupa ploaie vine soare dupa noapte vine zi

Mia 05.03.2014 *.193.230.193.34

233

Pentru femei este mult mai greu decat barbatii sa-si faca o cariera.Te dedici trup si suflet meseriei si observi ca varsta biologica nu te asteapta si este mai greu sa devii mama.Barbatii sunt pe val la 40 ani,dar femeile sunt deja trecute...

DIANA 10.03.2014 *.82-137-12-101.rdsnet.ro

225

Asa este, barbatii sunt cei avantajati pe lumea asta...Femeiele muncesc mai mult dar recompensele vin mai greu...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.