Forum Despre articol: Moda evadează din metropole 70

Mia 21.03.2014 *.193.230.193.34

233
Poate este bine ca nu s-au nominalizat ce vedete...din pacate pe canalele tv se popularizeaza niste modele pe care eu ca mama nu as vrea sa le copieze copiii

Iulian 22.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192

Moda se schimba dar si revine la vechile tipare mult imbunatatite.In zilele obisnuite sa zicem ca mai amestecam stilurile dar cand participam la evenimente importante vrem sa fim in pas cu moda

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.