Forum Despre articol: Două noi magazine sub brandul Lee Cooper 70

Mia 23.04.2014 *.193.230.193.34

233
Sunt lucruri dragute,de calitate desi preturile in comparatie cu veniturile noastre sunt mari

Iulian 23.04.2014 *.5-13-90-228.residential.rdsnet.ro

192

Inainte de 89 cine avea blugi adusi la "pachet" era considerat un nonconformist si invidiat mai ales daca purta si plete.In zilele noastre blugii au devenit un obiect de imbracaminte banal de aceea pseudoproducatorii au adus inovatii.Astfel ca astazi "smecheri" sunt cei care poarta blugi rupti in genunchi si pe fese (probabil de la ei s-a inspirat Ioan Cristoiu cand a scris romanul "Un roman rupt in fund")

DIANA 29.04.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

225

Sunt cam piperate preturile dar...merita.Calitatea face diferenta.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.