Forum Despre articol: 7-Eleven duce proximitatea la un nou nivel 125

Rares 02.05.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

89
Dupa mintea mea,europeni se numesc numai Germania si Anglia unde si se mai dezvolta ceva noi...comuna primitiva

Iulian 03.05.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

192

Au ani in spate de experienta,inregistreaza niste cifre bune de luat in seama ...totul este bine cand incepe la fel de bine

DIANA 03.05.2014 *.5-13-94-178.residential.rdsnet.ro

225

Normal ca in Germania si Marea Britanie se extind toate..ca doar nu la noi..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.