Forum Despre articol: O nouă tranzacţie pe piaţa de bricolaj 119

Mia 05.05.2014 *.193.230.193.34

233
Am frecventat deseori Praktiker si mi-a placut ce am vazut dar nu mi-am permis sa achizitionez mai multe din lipsa de bani

Iulian 05.05.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

192

Este o mandrie pentru bacauani pentru faptul ca DEDEMAN se numara printre principalii jucatori

DIANA 08.05.2014 *.5-13-96-81.residential.rdsnet.ro

225

Chiar sunt bune produsele de la Practiker..Dar preturile mult prea piperate..Am vazut o lustra ce costa 5 mil..oare din ce o fi facuta?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.