Forum Despre articol: Reţeaua de magazine iStyle ajunge la Cluj 125

Mia 21.05.2014 *.193.230.193.34

233
La reducerile date s-au asigurat ca au prin preajma si o ambulanta? Imi imaginez aglomeratie,cozi, imbranceli,cuvinte grele

Iulian 22.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

192

IPod,IPad sau IPhon la care se adauga reduceri demne de luat in seama ce sa mai zic...merg degraba la Cluj

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

Si eu as fi mers la Cluj daca stiam de reducerile substantiale de la inaugurare

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.