Forum Despre articol: Profit din alimente vegan? 91

Mia 17.06.2014 *.193.230.193.34

233
Sunt radicali,doar nu sunt din cei care se inchina la animale?

DIANA 17.06.2014 *.5-13-96-87.residential.rdsnet.ro

225

Nu cred ca as putea fi vegan.....dar felicitari celor care pot..

Rares 17.06.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

89

Vegan inseamna ca tii post,pai asa spune,credinciosi cu frica de Dumnezeu.adevarati crestini pe limba noastra,vegan s-or fi numit in alte parti nu pe plaiurile mioritice

comert alimentar si industrial | 16.06.2014

Profit din alimente vegan?

Probabil că la ora actuală încă există multe persoane care nu știu exact ce înseamnă vegan. Sau chiar dacă știu, preferă să ocolească acest subiect. De ce? Pentru că sunt mari fani ai produselor din carne de porc, de pui, de vită șamd. Un vegan scoate din dieta sa toate produsele de origine animală, inclusiv peștele, ouăle și produsele lactate. De asemenea, veganii au un stil specific de viață în care evită purtarea produselor vestimentare confecționate din piele de animale, inclusiv lână sau mătase. Iată însă că un neamț ne arată că poți exploata la maximum acest domeniu și poți scoate un profit frumușel. Jan Bredack, un german aflat în floarea vârstei - 42 de ani, care a lucrat ca manager pentru gigantul auto Daimler, a dezvoltat începând cu 2011 primul lanţ de supermarketuri vegan, aceasta după ce el însuşi a renunţat la carne, scrie publicație Thelocal.de. Bredack operează un lanţ de zeci de magazine în Berlin şi alte oraşe din Germania precum Hamburg, Munich și Frankfurt şi a făcut şi primii paşi spre a-şi exporta conceptul. În luna mai, el a inaugurat primul supermarket Veganz din Viena şi vizează noi locații în alte alte mari capitale europene: Londra, Amsterdam, Zurich, Barcelona şi Copenhaga, pe care le-a planificat pentru anul viitor. De asemenea, pentru 2016 vrea să se extindă în Polonia. "Decizia de a deschide un supermarket vegan am luat-o după ce am văzut o serie de produse vegan în Statele Unite ale Americii şi în Rusia", a declarat acesta. În magazinele Veganz poți găsi aproape orice aliment care se află şi în supermarketurile tradiţionale. Diferenţa este că nimic nu conţine carne, chiar dacă pe rafturi sunt produse pe care le găsești și în supermarketurile tradiționale precum brânzeturi, pește, ”tofurky”, rață, cârnați sau șnițel. Toate acestea au însă la bază un ingredient cunoscut sub denumirea de tofu, sau mai pe românește soia. Creatorul lanțului de supermarketuri Veganz susţine că în jur de 80% dintre clienţii magazinelor lui nu sunt adepţi ai alimentaţiei vegan şi nici măcar vegetarieni. De asemenea, potrivit spuselor lui Bredack, 60% dintre aceștia au studii superioare, iar 17% sunt studenți. În România nu există studii exacte despre câți vegani există însă din ce în ce mai mulți români se arată interesați de alimentele pe care le consum. Mulți dintre români devin vegani și vegetarieni din motive etice, estetice, medicale sau religioase. Deocamdată neamțul nu a trecut România pe lista țărilor în care vrea să se dezvolte, însă nu știm ce ne rezervă viitorul. Noi susținem orice idee nouă de business, drept urmare și pe cea a lui Bredack. Cu siguranță cifra de afaceri a acestuia ar crește simțitor în perioada posturilor religioase pe care mulți români le respectă cu strictețe.  

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.