Forum Despre articol: Ce profit a avut al 2-lea cel mai mare retailer din România 125

Mia 24.06.2014 *.193.230.193.34

233
Aproape de consumator sau "mereu aproape" cum este sloganul unui cunoscut post tv si ofera conditii civilizate si moderne de consum...ce ne mai lipseste...moni...moni

Iulian 24.06.2014 *.5-13-93-169.residential.rdsnet.ro

192

Adevarati profesionisti cu studii si experienta care sa inlature pierderile,perisabilitatile si sa castige toata lumea

DIANA 26.06.2014 *.5-13-90-129.residential.rdsnet.ro

225

26% e un procent mare tinand cont de ce se intampla in Romania...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.