Forum Despre articol: Mega Image introduce sistemul de livrare la domiciliu 91

Mia 17.07.2014 *.193.230.193.34

233
Tot capitala se bucura deoarecare avantaje.Provincialii care castiga in jur de o comanda fara transport pe luna fac sport mai departe,ar trebui sa ne inscrim la maraton

Iulian 17.07.2014 *.5-13-82-183.residential.rdsnet.ro

192

Pacat ca nu primesc comenzi si pentru provincie,cine stie peste ani  cand se vor  inventa alte mijloace rapide de transport...

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Tot in capitala bineinteles.Oricum lumea isi mai permite acolo,ca la noi ...s-a incercat ceva dar..n -a mers

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.