Forum Despre articol: Oraşul lalelelor intră pe harta francizei FlorideLux 125

Iulian 31.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

192
Apreciem florile pentru ca ne infrumuseteaza viata care este asa cum este,cu necazuri si bucurii,cu esecuri si impliniri...

Mia 01.08.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

233

Faptul ca se gandesc la evenimentele imediat  urmatoare ii fac pe cei care se ocupa de activitati florale sa fie pe val si asa vor ramane

DIANA 04.08.2014 *.5-13-82-177.residential.rdsnet.ro

225

Fie e ca e vorba de evenimente sau 8 martie, 14 februarie, florile au cautare...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.