Forum Despre articol: Tradiții turcești la o cafea 125

Mia 26.08.2014 *.193.230.193.34

233
Zilele trecute savuram o cafea intr-o cunoscuta locatie -observi ca nu-i dau numele - si intr-un ambalaj dragut am gasit un fursec foarte aromat,la fel de bun ca si un baton de ciocolata pe care nu l-am mai regretat

DIANA 26.08.2014 *.5-13-82-241.residential.rdsnet.ro

225

Savoarea cafelei e un lucru pe care multi il adoram si ni-l permitem...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.