Forum Despre articol: Cel mai mare petshop pentru iubitorii de animale 125

Iulian 05.09.2014 *.5-13-97-188.residential.rdsnet.ro

192
Prieteni necuvantatori dar de cele mai multe ori gesturile lor conteaza:pisica simte zonele dureroase ale omului si se aseaza pe locul cu pricina iar durerile dispar,cainile te simte de la diatanta si te intampina cu un latrat vesel...

DIANA 08.09.2014 *.5-13-93-186.residential.rdsnet.ro

225

Asa e, cainii te simt dar pacat ca uneori nu simt si dusmanii gospodariei...Pt iubitorii de animale petshopul e f bun..

Mia 08.09.2014 *.193.230.193.34

233

Daca am continua cu animalele intelepte...un car plin cu lemne tras de doi cai superbi ajunge acasa iar stapanul tocmai facuse un infarct si ramasese in padure.Unul dintre fii a incalecat calul care l-a dus cu viteza la stapanul suferind care a fost salvat.Erau cei mai frumosi cai dar si cei mai credinciosi

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.