Forum Despre articol: Euromaster a deschis la Arad primul punct de lucru în sistem de franciză 123

Mia 30.09.2014 *.193.230.193.34

233
"Euromaster B&T in Arad ne ajuta sa fim mai aproape de clientii nostri si de nevopile acestora..."FRUMOS,ASA SA FIE

Iulian Carausu 01.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

5

Profesionalism,servicii diverse,tot timpul la dispozitia clientului caruia sa i se indeplineasca toate doleantele este super

Rares 02.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

S-au inmultit autoturismele in Romania ca ciupercile dupa ploaie,si o buna prietena imi spunea ca sotul ei tine mai mult la masina decat la ea,desigur buna mea prietena este modesta

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.