Forum Despre articol: Afacerile cu jucării merg bine 127

Mia 08.10.2014 *.193.230.193.34

233
La capitolul natalitate nu stam prea grozav dar daca cumparam jucarii mai multe inseamna ca ne iubim copiii mai mult decat altii a caror posibilitati banesti sunt mai mari dar stau prost la capitolul afectiune

Iulian 08.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

Parintii a numerosi copiii sunt plecati peste hotare pentru a castiga bani cu ajutorul carora sa le asigure o copilarie lipsita de giji dar inlocuita cu dorul de parinti,suferinta pentru care poate vor plati in viitor cei vinovati

Rares 09.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

Cred ca jucariile nu sunt numai pentru copiii.Stiu pe cineva care din primul salar si -a cumparat o papusa pe care si-a dorit-o in copilarie dar pe care nu si-a permis-o din cauza situatiei materiale modeste iar acum CINEVA din invidie ii urmareste familia vanand cai verzi,dar o sa cada singur in propria-i capcana

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Jumbo...ce nume frumos..Jucarile mereo o sa fie cautate...Baiatul meu are acus 8 ani dar tot jucaria e preferata lui..

alte comercializări | 08.10.2014

Afacerile cu jucării merg bine

Anul trecut, aproximativ în aceeași perioadă un nou magazin pentru cei mici (dar și pentru cei mari) ne lua ochii în București și în Timișoara. Retailerul grec Jumbo deschidea primele magazine din România cu mii de jucării pentru copii, dar și cu diverse accesorii și ornamente pentru casă și viața de zi cu zi. Planurile retailerului nu se opresc însă aici. Până la finalul acestui an, Jumbo vizează zonele în care are deja magazine, vestul și sudul țării, respectiv orașele Oradea și București unde va deschide două magazine noi. ”România a reprezentat, în anul financiar iulie 2013-iunie 2014, 1,63% din cifra de afaceri a grupului și a contribuit cu 1.44% la profitul din operațiuni”, se arată în raportul anual al grupului, citat de Mediafax. Drept urmare, grecii și-au etalat și o parte din planurile pentru anul viitor. În prima jumătate a anului 2015, Jumbo va deschide încă un magazin la Arad. Magazinele Jumbo sunt prezente pe piața din Grecia de 26 de ani și au suprafață medie de 8.600 de metri pătrați. Cele două magazine din țara noastră au 12.000 mp, respectiv 13.000 mp. Jumbo comercializează cinci categorii mari de produse, cu accent pe jucării, care generează peste 30% din vânzările totale. Magazinele vând și produse adresate bebelușilor, produse sezoniere, dar și produse destinate locuinței. Un magazin are aproximativ 22.000 de articole, cu un preț mediu de 4,99 de euro. În prezent, magazinele Jumbo pot fi găsite în Grecia (51 de unități), Bulgaria (7 unități), Cipru (3 unități) și în alte două țări unde funcționează în sistem de franciză: Albania și Macedonia.  

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.