Forum Despre articol: Primul show-room Policolor din Cluj Napoca 125

Mia 09.10.2014 *.193.230.193.34

233
Ma duce gandul la "vopsesti cu spor,vopsesti usor..."o publicitate draguta care nu imi iese din minte,dovedind ca si-a atins scopul.

Rares 09.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

Ardelenii sunt asa cum s-a spus dar si moldovenii sunt harnici si mult prea buni pentru timpurile pe care le traim iar moldovencile sunt frumoase,foarte frumoase

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Asa e , moldovencile sunt ffff frumoase

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.