Forum Despre articol: O franciza cu de toate 119

Iulian 16.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192
Poate ar trbui sa se acorde o importanta si celorlante etape mai putin frumoase

Mia 16.01.2015 *.193.230.193.34

233

Adevarul este ca daca reusim sa iesim cu bine dintr-o etapa mai dificila ne mai gandim la cele fericite si in functie de venituri si tinand cont si de tarife...cine nu-si doreste mai mult decat isi poate permite ?

DIANA 25.01.2015 *.5-13-102-222.residential.rdsnet.ro

225

Oricat ai avea..tot mai vrei..Pacat ca numai o viata avem...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.