Forum Despre articol: 25 de ani de experienţă în turism 123

Iulian 22.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192
Am renuntat ani la rand la concediu si acum imi dau seama ca nu trebuia, poate daca aveam niste oferte favorabile altele ar fi fost optiunile

Mia 23.01.2015 *.193.230.193.34

233

Am renuntat la concedii petrecute pe litoralul romanesc pentru ca, atunci cand cu sacrificii ne-am hotarat sa mergem, am fost jumuliti la tot ce se putea:incepand cu locul de parcare ,cu locul pentru plaja,la plata sezlongului iar lista preturilor daca trecem la cele ce privesc hrana poate continua...si gustul lasat de semenii nostri desi marea este minunata chiar si cu algele ei,este amar,foarte amar

DIANA 25.01.2015 *.5-13-102-222.residential.rdsnet.ro

225

Uneori mi-e dor si de marea noastra dar imi trece repede cheful...De cativa nai merg peste hotare si e f bine...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.