Forum Despre articol: Egalitatea de gen generează performanţe mai bune în companii 193

Mia 09.02.2015 *.193.230.193.34

233
Teoretic este egalitate dar practica dovedeste cu totul altceva.Pe umerii femeilor ,desi par fragili,apasa responsabilitati duble legate atat de viata profesionala dar si de cea familiala.Cele care au familii si copiii ar trebui sa fie tratate cu totul in alt mod decat se intampla in viata de zi cu zi

DIANA 20.02.2015 *.5-13-97-232.residential.rdsnet.ro

225

In 2095? Nici macar baiatul meu nu cred ca va ajunge pana atunci...

CIPRIAN 21.02.2015 *.5-13-85-157.residential.rdsnet.ro

13

Se vorbeste mult de egalitate dar ea lipseste cu desavarsire

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.