Forum Despre articol: Românii nu au încredere în agenţii imobiliari 123

Mia 13.02.2015 *.193.230.193.34

233
Nu am intalnit agenti imobiliari care sa nu dea dovada de profesionalism si chiar daca la inceput te mai indoiesti de bunele lor intentii o dovedesc ca sunt persoane demne de toata increderea

Iulian 19.02.2015 *.5-13-88-166.residential.rdsnet.ro

192

Cred mai degraba ca romanii nu au uncredere in banci,ele sunt cele care te jupoaie mai ceva decat camatarii.Depui bani la banci, iti dau dobanzi mici, iti trimit situatia la fisc si te mai impoziteaza si ei ,vezi Doamne pentru ca realizezi venituri fara sa tine cont ca acesti bani au mai fost impozitati odata iar daca vrei sa economisesti alocatia cum faceau parintii nostri, iti aplica iar impozitarea pentru sanatate cand stim prea bine cat te costa retetele...totul se plateste inclusiv neinformarea iar protectia consumatorului doarme.Se mai trezesc odata pe an si atunci cu televiziunile dupa ei

DIANA 20.02.2015 *.5-13-97-232.residential.rdsnet.ro

225

Nu-i vorba de incredere in e vorba de comisionul mult prea mare pe care ti/l iau...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.