Forum Despre articol: Mobilă pentru copii 125

Mia 09.03.2015 *.193.230.193.34

233
O idee minunata de adaptare la inaltimea si marimea copilului si o modificare gen zana- un actor,sportiv etc

Iulian 09.03.2015 *.5-13-85-157.residential.rdsnet.ro

192

Un factor important in aceste calcule este natalitatea.Cei tineri care ar putea imbunatati statisticile in acest domeniu nu prea se mai stabilesc in tara din cuza lipsei locurilor de munca asa ca cei ramasi nu mai pot schimba nimic

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.