Forum Despre articol: Gusturi Romanesti de la belgieni 91

Mia 15.04.2015 *.193.230.193.34

233
Gusturi de mult uitate...cineva plecat peste granita ii era dor de gusturile mancarii romanesti...Se pare ca la noi legumele si fructele au alt gust...sunt mult mai aromate

Iulian 16.04.2015 *.5-13-89-226.residential.rdsnet.ro

192

Avem produse traditionale foarte bune cu care nu ne facem de ras oriunde am fi in lume

DIANA 16.04.2015 *.5-13-81-93.residential.rdsnet.ro

225

Produsele noastre traditionale sunt cele mai gustoase...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.