Forum Despre articol: Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui 91

Mia 21.04.2015 *.193.230.193.34

233
Reclama este sufletul comertului...daca este facuta inaintea si in timpul sarbatorilor succesul este asigurat...si cum Pastele este una din cea mai marte sarbatoare a crestinatatii...

Iulian 21.04.2015 *.5-13-89-226.residential.rdsnet.ro

192

In timpul emisiunilor sportive,in timpul filmelor,emisiunilor de divertisment,concursuri..P U B L I C I T A T E...si ca un facut pe toate canalele in acelasi timp de parca telespectatorul nu ar insemna nimic,timpul lui nu valoreaza nimic, nici macar respect

Rares 21.04.2015 *.5-13-89-226.residential.rdsnet.ro

89

Respectul pentru telespectator nu este cunoscut,tot ce conteaza este banul,el dicteaza din pacate multe tampenii

DIANA 12.05.2015 *.5-13-81-93.residential.rdsnet.ro

225

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.