Forum: McDonald’s România, preluat de un rus - gastronomie 117

Mia 11.05.2015 *.193.230.193.34

233
Stiu cei de peste ocean cand sa se retraga...pacat de cei tineri -ma refer la studenti- ca li se reduc posibilitatile de angajare mai ales acum cand se impoziteaza si bacsisul

Iulian 11.05.2015 *.5-13-89-226.residential.rdsnet.ro

192

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului angajator si nu as vrea sa am dreptate dar ma indoiesc ca il va pastra.

DIANA 12.05.2015 *.5-13-81-93.residential.rdsnet.ro

225

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.