Forum Despre articol: Storcătorul de bani 125

Mia 12.05.2015 *.193.230.193.34

233
Dispare indoiala "daca este natural ?" pentru ca totul este la vedere... exceptand tratarea portocalelor pentru viata lunga care din pacate este invers proportionala cu viata noastra

Iulian 12.05.2015 *.5-13-89-226.residential.rdsnet.ro

192

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri care se adauga la pretul sucului.In timpul comunistilor se colectau fructe de padure si asa faceam si noi elevii bani pentru ca se plateau foarte bine.Un suc de fragi sau catina,maciese,coarne...adevarate izvoare de sanatate

DIANA 12.05.2015 *.5-13-81-93.residential.rdsnet.ro

225

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.