Forum Despre articol: Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium 117

ammy 10.11.2017 *.93-40-186-44.ip40.fastwebnet.it

1
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece am lucrat in acest domeniu. Va multumesc mult, Ana Maria
gastronomie | 08.11.2017

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

PS: De ce un nou concept Fornetti ? GV: Experiența acumulată pe piață ne-a făcut să realizăm faptul că este nevoie de un nou concept, un concept street-food care să ofere o gamă de produse diversificate pentru publicul consumator exigent. Conceptul s-a născut în Ungaria prin deschiderea primului magazin FFB în Budapesta (aprilie 2016), iar în noiembrie 2016 am prezentat acest concept de franciză în România, în cadrul Târgului Internațional Indagra. IMG:106174: PS: În ce constă noul concept ? GV: Conceptul FFB (Fornetti Food & Beverage) este un model de business care se apropie de conceptul restaurant/pub, având un design modern și care oferă o gamă foarte diversificata: 77 de sortimente de patiserie, 4 tipuri de pandişpan cu fructe, făcut pe loc, 15 sortimente de sandwich-uri proaspete, 8 feluri de pizza şi o gamă nouă de produse numită BakeFitt (produse cu un nivel scăzut de carbohidraţi, care nu conţin zahăr şi sunt bogate în fibre şi proteine). Pe lângă produsele food, FFB oferă consumatorilor propria gamă de sucuri care nu conțin zahăr, cafea și produse lactate. IMG:106172: PS: Veți adapta și unitățile existente conform noului concept? GV: Nu, acesta este un concept de magazin total diferit, iar pe de alta parte nu avem unități care să îndeplinească suprafața minimă de 85 mp. PS: Ce prevede planul de expansiune pentru următorii ani ? GV: Până în 2019, ne propunem să finalizăm procesul de reamenajare a magazinelor existente Fornetti și totodată să ajungem la un număr total de 800 de magazine în întreaga țară. În ceea ce privește conceptul FFB, ne dorim să deschidem încă 3 magazine în București, Cluj Napoca și Constanța. PS: Unde și când s-a deschis primul magazin concept FFB? GV: Primul magazin concept FFB s-a deschis în centrul orașului Timișoara (Piața Libertății, strada 9 mai nr. 1), în data de 2 noiembrie a.c. Cu o suprafaţă de 160 mp şi situat în inima oraşului, FFB – Fornetti Food & Beverage oferă o gamă consistentă de produse și va fi deschis publicului în fiecare zi, de luni până duminică.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.