Forum Despre articol: Șase dintr-o lovitură 193

Mariana 17.10.2012 *.193.230.193.34

Cu un primar ca d-l Mazare nu ne mai mira nimic in orasul de pe malul marii.Dezvoltarea turismului cred ca se datoreaza si faptului ca oamenii au stiut sa-si aleaga edilul care se pare ca este un OM F BUN....

Filip 18.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Saptamina trecuta acostase la Constanta un vas de croaziera cu turisti trecuti bine de prima tinerete pacat ca nu au prins si ei inaugurarea .Pierderea lor, nu mai apucau sa vada una din marile  minuni \"cazinoul in paragina\".Ar trebui sa inceapa o actiune gen\" un leu pentru cazinou\"

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.