Forum Despre articol: Franciza Zarazei și a Lacrimei lui Ovidiu 193

Filip 18.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Inspirat titlu care fara sa vreau m-a dus cu gandul la frumoasa ZARAZA \'si cantecul cu \"ce mult te-am iubit\" iar Ovidiu tot trist si el dar un pahar de vin se pare ca face foarte bine dupa toate statisticile...Sa incurajam consumul unui singur pahar pe zi si se ridica consumul de vin pe cap de locuitor,de ce sa nu fim printre frntasi pentru ca tot este un an electoral...si eu cu cine votez?

Vlad 19.10.2012 *.193.230.193.34

Anul acesta se pare ca este una dintre cele mai \"tari\"recolte de vin si la propriu si la figurat.Datorita secetei vinul are multe grade .Conform satisticilor in anul 1986 s-ar fi obtinut recolte de acest gen.Stim noi ce stim cu anul asta legat de cineva ffff drag legat de Steaua si cupele europene poate si anul acesta se repeta figura cu Steaua

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.