Franciza Banca de Joburi - Prima franciză din domeniul resurselor umane din România ne dezvăluie secretele din spatele afacerii ”la cheie”
 

Ideea de a porni o afacere poate reprezenta o provocare pentru cei interesați, în contextul în care tot mai multe societăți nou înființate își închid activitatea după doar un an.

Acesta este motivul pentru care tot mai mulți antreprenori optează pentru achiziționarea unei francize, având astfel posibilitatea să se bucure de siguranța pe care o asigură o afacere deja testată, precum și de toate beneficiile care decurg din aceasta.

Pentru cei care au inspirația de a opta pentru o franciză în domeniul resurselor umane, le sugerăm să apeleze la cei mai buni.

Franciza Banca de Joburi vine în întâmpinarea viitorilor francizați cu multiple avantaje și soluții testate și îmbunătățite în cei peste 15 ani de experiență.

Despre noi:

Banca de Joburi® este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în țară și în străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de peste 15 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă în țară și în străinătate, compania noastră oferă consiliere, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale de angajare şi monitorizarea candidaţilor pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă.

Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi® este dedicată creării constante de noi oportunităţi legale de angajare în țară și în străinătate.

Din dorința de a educa piața forței de muncă și de a da posibilitatea și altor antreprenori să beneficieze de o afacere ”la cheie” de succes, BANCA DE JOBURI® a lansat prima franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă cu capital 100% românesc. Ne-am dorit prin aceasta ca orice client, angajat sau angajator să beneficieze de servicii la aceleași standarde de calitate cu cele ale BANCA DE JOBURI și în orașul său.

Franciza BANCA DE JOBURI® se bazează pe un concept francizabil unic. Pe lângă îndeplinirea obligațiilor legale specifice, BANCA DE JOBURI® vine în întâmpinarea viitorilor francizați cu soluții unice care să îi ajute să aibă venituri din prima lună de activitate.

În prezent rețeaua de franciză numără 6 locații (proprii și francizate) și ne-am propus ca în următorii ani să continuăm reiterarea succesului printr-o expansiune națională și internațională controlată.

Viziunea noastră, afacerea ta!

Deschiderea unei afaceri în sistem de franciză reprezintă o decizie înțeleaptă pentru cei care își doresc dezvoltarea rapidă a afacerii și totodată păstrarea independenței afacerii sale.

Viitorul francizat Banca de Joburi va fi învățat cum să demareze propria afacere în acest domeniu de activitate și cum să acționeze independent, fiind în același timp sub protecția rețelei de franciză și implicit al unui brand puternic.


Apelează la cei mai buni

Banca de Joburi® beneficiază de recunoaștere constantă în acest domeniu de activitate. Pe lângă faptul că am fost primii din România care am lansat o franciză în domeniul resurselor umane, am fost clasați câțiva ani consecutivi în Top Profit și Top Afaceri, am primit diplome de excelență în afaceri și am fost desemnați ca fiind prima agenție de recrutare din acest domeniu de activitate.

Ce oferim viitorilor francizați

Pentru că ne dorim excelență și de la Francizații noștri, am creat un sistem care să le ofere această posibilitate.

Printre principalele avantaje de care viitorii francizați vor beneficia, fără a se limita la acestea, enumerăm:

- Dreptul de utilizare a brandului Banca de Joburi®

- Cedarea Know-How-ului câștigat în cei peste 15 ani de activitate. Toate elementele oferite, inclusiv materialele scrise, cuprind conceptele manageriale, de marketing, de filozofie şi psihologie ale clientului etc, cuprinse în Manualul operaţional, sintetizate exact, clar, simplu şi la obiect.

- Consultanţă cu specialiștii noștri anterior demarării afacerii, precum și pe toată durata contractului de franciză.

- Sprijin informaţional pentru obţinerea actelor de acreditare a activităţii de la Ministerul Muncii.

- Consultanţă specifică la sediul Francizatului, când firma devine operaţională.

- Punerea la dispoziție a tuturor materialelor necesare, inclusiv a documentelor juridice de care este nevoie pentru desfăşurarea activităţii.

- Pregătirea teoretică și practică a personalului Francizatului (gratuit, la sediul Francizorului, timp de aproximativ 2 saptamani).

- Evaluarea periodică a performanţelor personalului Francizatului.

- Pregătirea persoanei desemnate să conducă activitatea în unitatea francizată.

- Platformă software integrată (site web profesional, cu interfaţă de administrare și gestionare a tuturor proceselor de lucru necesare desfășurării întregii activități) .

- Includerea tuturor proiectelor de recrutare ale Francizorului în reţeaua de franciză, astfel francizatul are încă din prima zi posibilitatea să genereze venituri.

- Dreptul Francizatului să iniţieze proiecte de recrutare și să diversifice portofoliul de angajatori.

- Durată scurtă de pregătire şi demarare a afacerii.

Cum afli dacă o franciză Banca de Joburi este potrivită pentru tine ?

Dacă ceea ce ai citit până acum ți-a dat impulsul necesar și dorința de a afla mai multe detalii, înseamnă că faci parte din categoria persoanelor ambițioase și capabile pe care noi le căutăm în persoana viitorilor francizați.

Dacă te incadrezi în prima categorie și dispui și de suma necesară achiziționării francizei (minim 15.000 EUR) și a implementării francizei (între 10.000 și 15.000 EUR), înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Aplică acum prin completarea formularului de înscriere în franciză și îți vom sta la dispoziție cu mai multe detalii.