Înregistrare candidați

Înregistrarea este destinată persoanelor ce doresc să-și înceapă propria afacere in regim de franciza. Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Persoanele interesate să achiziționeze o franciză trebuie să se înscrie în baza de date PROFIT system Romania din Registrul Francizelor prin completarea chestionarului de mai jos.

Francizații puși în contact cu francizorii

În catalogul cu francize și sisteme de parteneriat sunt prezentate un număr de 44 licențe de franciză. Mai multe detalii despre procesul de colaborare se pot afla direct prin contactarea companiilor. Dacă în acest moment nu vă puteți decide în a cumpăra niciuna din licențele de franciza în ofertă, atunci vă puteți abona inscrie la Registrul de Franciză PROFIT system Romania. In acest fel, apoi francizorii în parteneriat cu portalul Franchising.info.ro vă vor putea trimite ofertele lor prin e-mail sau poștă. În plus, prin colaborarea cu celelalte birouri PROFIT system Polonia, Cehia, Slovacia, Serbia, Croația, Slovenia, Rusia, Ucraina și Ungaria, vei primi și ofertele companiilor ce încă nu au lansat sistemele lor de franciză în România. Câmpurile marcate cu asterix roșu sunt obligatorii (*).

Date personale
Nume și prenume *
Contact telefon *
E-mail *
Regiunea *
Informații suplimentare
Sectoarele de activitate preferate (pot fi multe opțiuni bifate) *
  • Comerț


  • Servicii

Capitalul disponibil pentru investiție *
Detii in acest moment o afacere personala? *
If you see this, leave this form field blank

PROFIT system franchise services SRL situat pe Bulevardul Unirii, numarul 23, sector 4, București, România, declară că scopul pentru colectarea datelor dumneavostră cu caracter personal este de a crea o bază de date detaliată a persoanelor interesate de achiziționarea unei francize. Datele personale vor fi consultate doar de PROFIT system SRL, celelale birouri PROFIT system din Polonia, Cehia, Ucraina, Ungaria și companiile franciză interesate în recrutarea unui nou francizat. Vă rugăm, de asemenea, să rețineți că aveți dreptul de a verifica datele dumenavostră din baza nostră de date și dreptul de a le corecta. Afișarea datelor dumneavostră este voluntară.

Declar că am vârsta legală și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de către PROFIT system SRL și transferate de către alte entități în interiorul și în afara frontierei române. În același timp, declar că scopul prelucrării datelor mele personale este cunoscut de mine. Sunt de acord ca PROFIT system să-mi trimită informații suplimentare și materiale privind sistemele de franciză și pe tema afacerilor în franciză.

Doresc să mă abonez la newsletter-ul bilunar a portalului Franchising.info.ro. Newsletter-ul conține, printre altele, noutățile privind piața actuală și noile oferte de franciză și parteneriat adăugate în catalog.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank