interviu

real estate | 30.07.2018

În rândul campionilor

Mădălina Vasile a ales brand-ul RE/MAX în urmă cu 11 ani, fiind proprietara uneia dintre cele 35 de agenții RE/MAX în franciză, din România.

Mădălina Vasile a ales brand-ul RE/MAX în urmă cu 11 ani, fiind proprietara uneia dintre cele 35 de agenții RE/MAX în franciză, din România.

domenii diverse | 28.03.2018

Un nou jucător pe piața francizelor

În urmă cu puțin timp, într-un articol în care făceam o analiză a pieței asigurărilor din România, am anunțat că firma noastră de consultanță, PROFIT system, pregătea pachetul de franciză pentru o firmă broker de asigurări.

frumuseţe şi fitness | 07.02.2018

Frumusețe la superlativ

La nivel internațional, este binecunoscut succesul de care se bucură brand-urile BodyConcept si DepilConcept. Din interviul acordat de Alexandre Duque Lourenco, vom afla secretul succesului acestor francize.

domenii diverse | 10.01.2018

Pregătit/ă pentru Pressto ?

Pressto, un lanț spaniol de curățătorii-spălătorii care asigură servicii specializate, este unul dintre cele mai mari sisteme de franciză din lume. Francizorul caută francizat sau, preferabil, master francizat pentru România.

domenii diverse | 21.11.2017

O nouă șansă pentru antreprenori

Lucrezi în străinătate și ți-ar plăcea să te întorci în țară? Ai putea să achiziționezi o franciză și să-ți începi propria afacere! Despre programul România Start-up Plus, vorbim cu Iulian Popescu.

comert alimentar si industrial | 01.08.2017

Un sistem flexibil de franciză

Ce face Mini Pani diferit față de alte sisteme similare din Croația, care este avantajul acestei afaceri și care este cel mai simplu format de franciză, este ceea ce relatează Zolt Polhe în legătură cu sistemul de franciză pe care l-a dezvoltat.

turism și hotel | 26.07.2017

Brand mare, beneficii pe măsură

Franciza oferită de gigantul hotelier european AccorHotels va atrage atenţia hotelierilor din România. Malgorzata Morek de la Orbis Group vine cu detalii despre ceea ce aduce nou pe piaţă.

interviu | 27.04.2017

Finanțări noi pentru afaceri și francize

Vrei să achiziționezi o franciză și ai nevoie de finanțare? Interviu cu Iulian Popescu, Senior Business Consultant Soft Tehnica, despre noutățile din Programul Start-Up Nation.

frumuseţe şi fitness | 20.02.2017

GETTʹS, un brand și un business care, de 20 de ani, se reinventează

Lucian Miess, General Manager: ”De-a lungul timpului, sub acest brand - care este și prima franciză în domeniu din România - s-au deschis 14 locaţii.”

gastronomie | 01.02.2017

Cum să reuşeşti ca antreprenor în industria fast-food

Olivian Miţaru, partener francizat Spartan, vorbeşte despre motivele care l-au determinat să aleagă acest brand

gastronomie | 13.01.2017

Raw, vegan şi raw vegan fără gluten: o mâncare şi gustoasă, şi sănătoasă

Roxana Petre povesteşte despre alegerile sănătoase, un trend adoptat azi de tot mai mulţi consumatori, şi despre intenţiile de francizare a conceptului Bistro Raw Vegan

gastronomie | 12.12.2016

Master francizorul Ion Codreanu deschide încă o ciocolaterie Leonidas în Bucureşti

Amplasată pe Bulevardul Unirii, ciocolateria va fi un concept LCC (Leonidas Chocolate & Coffee).

gastronomie | 23.11.2016

Din dragoste pentru gelateria italiană...

Prima gelaterie Puro & Bio s-a inaugurat în prima zi calendaristică de vară. La scurt timp, s-a deschis a doua. Urmează francizarea.

gastronomie | 11.11.2016

Franciza gratuită cu arome orientale

Despre cum a ajuns în România şi posibilităţile de extindere a francizei Motiko pe piaţa locală am vorbit cu Silviu Dragos, director comercial şi master francizor Motiko.

domenii diverse | 26.10.2016

Business din joacă

Undeva pe la sfarsitul lui 2014, Alexandru Alexuc a evadat pentru prima oara dintr-un Escape Room și spune că a fost dragoste la prima vedere. 3 zile mai tarziu a fondat RoomXcape.

casa si gradina | 13.10.2016

Avantajele unui business cu electrocasnice de lux

Loredana Butnaru, director Miele România, oferă detalii despre obiectivele pe care compania numărul unu în producția de echipamente premium și le-a propus pe piața locală

gastronomie | 04.10.2016

Franciza Star Kebab trece Prutul

Reţeaua de restaurante fast food Star Kebab se extinde peste Prut, în România. Detalii despre expansiunea francizei ne oferă Maxim Stamatin, Franchise Manager.

gastronomie | 14.09.2016

Franciza din paharul de cafea

Iuliana Timaru, Managing Partner, Coffee to Go România, ne oferă informații despre intențiile de extindere a rețelei în regim de franciză.

frumuseţe şi fitness | 13.02.2015

Cum devine Yoga un concept de lifestyle

Anca Strugariu, Mirela Mardare şi Alexa Boeriu ne-au adus la Bucureşti HotPodYoga. Mirela Mardare ne oferă mai multe informaţii despre acest concept inedit.

2
3
4
5