Pe forum despre articolul: Un magazin se închide, alte 5 se deschid

14.11.2012
MARA
*.230.193.34

Cam multe pana la sfarsitul anului dar se mai poate decala .Cand spune ca la noi va merge ceva mai bine decat la unguri se insala amarnic...

22.11.2012
RARES
*.residential.rdsnet.ro

Acum in vremea crezei  care nu se da plecata si profita din plin de ospitalitatea romaneasca e vremea unui magazin second-hand. Se apropie vremea mosilor( Nicolae si Craciun) si n-ai sa vezi un flux mai mare de cumparatori in alfel de magazine

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank