Forum Despre articol: Primul mall din Prahova își deschide porțile 193

RARES 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Un avantaj considerabil daca cumva ti se face rau din pricina depasirii limitei stabilite de cheltuieli. ai intrat in descoperire de card mergi la farmacie si rezolvi cu un calmant...bine ar fi sa se deschida si o camera de urgenta

MARA 23.11.2012 *.193.230.193.34

Banuiesc ca nu sunt depasite articolele din astfel de molluri pentru ca in ultimul timp se poarta si asa ceva...si ar fi mare pacat sa se intample asa ceva intr-o zona turistica

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.