Pe forum despre articolul: Pariezi pe o franciză?

30.01.2013
MIA
*.230.193.34

Nu ma scoate norocul din casa dar am pariat si chiar lipsita de culoare era locatia.Bine gandit in a petrece timpul cat mai placut si util.Cine nu vrea sa impuste doi iepuri dintr-un foc?Este bine 1 ?

30.01.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Nici nu se pune probleme pariem pe 1.Sunt adeptul formulei minim doi in unul.De ce sa mergi la pariuri cu sticluta dupa tine in eventualitatea ca vrei sa-ti uzi sufletul.Un ceai sau o cafea calda este ce-ti lipseste cand esti in dubii la pariuri

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank